گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

لغو سفر رئیس ستادکل ارتش رژیم صهیونیستی به واشنگتن درباره ایران

منابع صهیونیستی گزارش دادند، عالی‌ترین مقام نظامی این رژیم در پی تنش با نوار غزه سفر خود به واشنگتن را لغو کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۱ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 24
کد خبر: ۸۵۰۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع صهیونیستی، بعدازظهر امروز (شنبه)،‌ از لغو سفر «آویو کوخاوی» رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی به واشنگتن خبر دادند؛ سفری که قرار بود برای بررسی موضوع هسته‌ای ایران انجام شود.

 

«باراک راوید» خبرنگار وبگاه صهیونیستی «والا» در حساب کاری خود در شبکه توئیتر خبر داد که کوخاوی سفر برنامه‌ریزی شده خود را که قرار بود این هفته به واشنگتن صورت بگیرد، به علت تنش با نوار غزه و درگیری‌ها در قدس لغو کرده است.

 

بر اساس گزارش خبرگزاری «شهاب»، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی رسما لغو این سفر را تأیید کرده است.

طبق گزارش اخیر وبگاه آمریکایی «آکسیوس»‌ قرار بود «مئیر بن شبت»، مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، «آویو کوخاوی» رئیس ستاد مشترک ارتش این رژیم، «تمیر هیمن» رئیس دستگاه اطلاعات نظامی اسرائیل و «یوسی کوهن» رئیس موساد این هفته برای گفت‌وگو با همتایان آمریکایی خود در خصوص موضوع ایران عازم واشنگتن شوند.

 

از سوی دیگر، دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، امروز، در بیانیه‌ای اعلام کرد که در ساعت ۱۵ امروز به وقت محلی نتانیاهو به همراه «بنی گانتز»‌ وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و چند دیگر از مقامات امنینی ارشد این رژیم درباره تنش‌های اخیر تشکیل جلسه خواهند داد.

 

این تنش‌ها پس از آن آغاز شد که جوانان فلسطینی از ابتدای ماه مبارک رمضان به علت اقدام نظامیان رژیم صهیونیستی در ممانعت از ایجاد تجمع و برگزاری مراسم به مناسبت این ماه مبارک در شهر قدس و به ویژه در اطراف مسجد الاقصی با نیروهای صهیونیست چند بار درگیر شدند تا اینکه شامگاه پنجشنبه، درگیری‌های میان دو طرف به شدت تشدید شد و هلال احمر فلسطین اعلام کرد که در این درگیری‌ها، بیش از ۱۰۰ فلسطینی مجروح شدند.

 

پس از این اعلام، دیشب ساعت ۱۱:۴۶ به وقت ایران اتاق مشترک گروه‌های مقاومت مستقر در نوار غزه در بیانیه‌ای اعلام کرد که «قدس و مسجد الاقصی خط قرمز و مقاومت فصل الخطاب است». تنها پس از گذشت حدود ۴۰ دقیقه از صدور این بیانیه، حمله راکتی گسترده نیروهای مقاومت به شهرک‌های صهیونیست‌نشین اطراف غزه خبر دادند.

 

 سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی، امروز، در این خصوص اعلام کرد که در حمله بامدادی ۳۶ راکت  از نوار غزه به سمت شهرک‌های صهیونیست‌نشین اطراف شلیک شده و تنها شش راکت از ۳۶ راکت شلیک شده رهگیری شده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر